Revista ,,SILVA”, editată de Colegiul Silvic ,,Theodor Pietraru”, reînnoadă firul de apariţii al acestei publicaţii întrerupt în anul 1993.

 În anul 2005 a fost accesat un program de granturi pentru învăţământul rural în valoare de 200 milioane.

Programul de granturi pentru învăţământul rural s-a derulat pe parcursul a 9 luni din anul 2006 şi a antrenat un număr de 3 cadre didactice (Udrescu Maria, Anghel Liana, Cristescu Mihail) şi 14 elevi (Băncilă Alexandra, Dobra Roxana, Leica Roxana, Ţărână Carmen, Bonciu Gabriela, Raicu Daniela, Stoian Maria, Marin Radu, Niţă Ştefan, Ilie Costel, Mocanu Cornel, Preda Vlăduţ, Rotaru Marius, Stemate Voicu).

Acest colectiv a reuşit să culeagă şi să prelucreze materialele necesare pentru revista ,,SILVA”.

Prin programul de granturi a fost achiziţionat echipamentul de calcul şi birotica necesară pentru prelucrarea datelor culese.

De asemenea colectivul de redacţie a vizionat spectacole de teatru, film, circ a avut întâlniri cu personalităţi din mass-media şi a efectuat o excursie de documentare, timp de 3 zile, pe ruta: Brăneşti-Moeciu-Sighişoara şi retur. Contribuţia comunităţii locale la acest program a fost de 4.000 lei.

Fondurile din programul de granturi pentru învăţământul rural nu au fost însă suficiente şi pentru editarea revistei ,,SILVA”.

Ne propunem să lansăm numărul 3 al revistei ,,SILVA”, la sfârşitul lunii mai 2013, fapt pentru care colectivul de redacţie lucrează materialele necesare.

           

        

 

Director

DIRECTOR - CRISTESCU MIHAIL,

detalii...

Oferta educationala

Oferta educationala 2012 - 2013

detalii...

Revista scolii

Revista ,,SILVA”, editată de Colegiu...

detalii...

Contact

Slt. Petre Ionel, nr.4, Branesti, Ilfov, Romania
Phone: +40 (21) 3501270
Fax: +40 (21) 3501270
E-mail: colegiulsilvic@yahoo.com